Ονομάζομαι Δέσποινα αλλά για τους φίλους είμαι η Derp. Η μουσική και το ραδιόφωνο είναι και θα είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου, αλλά παιδιά μη γελιώμαστε και εγώ βυσματιας είμαι !

Eίπα να κάνω την ανατροπή και να μην σας γράψω λεπτομέρεiες. Το ραδιόφωνο είναι μαγεία οπότε σκέφτηκα να φτιάξετε την δική σας εικόνα για μένα. Αγαπώ την μουσική που κινητοποιεί το σώμα και το μυαλό. Η αγάπη αυτή βρήκε δημιουργική διέξοδο στον anadrasisradio. Κάθε Δευτέρα 18:00 -20:00 με την εκπομπή Μέλυδρον θα ταξιδεύουμε σε μουσικά […]

Κακό αντίγραφο Γαλλίδας , στο όνομα και στην αγάπη της για το προφιτερόλ και τα choux. Οι πρώτες διπολικές εμπειρίες της με τη μουσική  ήταν από τον πατέρα της που άκουγε Χατζιδάκι και την μητέρα της που στο καπάκι έβαζε Γαρμπή. Μέσα στο δαίδαλο αυτό, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να αρχίσει να […]

Ονομάζομαι Ορχιδέα, με φωνάζουν Κίντη, όμως, μη ρωτάτε πώς και τι. Τις περισσότερες φορές βρίσκομαι δίπλα σε καταστάσεις που περιλαμβάνουν μουσική, τέχνη, δημιουργικότητα και λίγο σύμπαν. Οι μελωδίες που με συναρπάζουν είναι άσχετες μεταξύ τους, οπότε ας μη τις εντάξουμε σε ένα συγκεκριμένο είδος, είναι αυτές που απλά βγάζουν νόημα σ’ εμένα. Περιχαρής και καυστική.

Γεννημένος κάπου στις πλαγιές των Ιμαλαΐων στα υψίπεδα του βασιλείου του Μπουτάν, πρωτοαντίκρισε συσκευή ραδιοφώνου γύρω στα 15 του και αφού διαπίστωσε ότι δεν τρώγεται προσπάθησε να τη θέσει σε λειτουργία.  Του αρέσουν οι Smashing Pumpkins, O Asterix και οι κουρού τυρόπιτες.  Διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Scarlett Johansson η οποία  λίγο πριν τον γάμο […]

Από παιδί άρχισα να κάνω συλλογή βινυλίου και κασετών, μου κέντρισε το ενδιαφέρον η ροκ μουσική αγάπησα τα ροκ ελληνικά συγκροτήματα κι έτσι ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο που του αρέσει η μουσική.

Κοβ… Γιάννης Κοβ. Για τους φίλους Βανκό. Η μουσική είναι κίνητρο να ζεις. Μπορεί νατο έχει πει και κάποιος άλλος, αλλά αλήθεια τώρα το σκέφτηκα. Ελάτε να δραπετεύσουμε ”Απροστάτευτα” πάντα με καλή διάθεση και ΄’ορεξη για κουβέντα.

Η μοναδική επαφή με την μουσική στα σχολικά χρόνια σε ένα μικρό χωριό της Θεσπρωτίας ήταν το ραδιόφωνο. Ευτυχώς πριν 7 χρόνια η τύχη με έφερε στη Θεσσαλονίκη και στη πόρτα του Anadrasis. Από μένα μπορείτε να περιμένετε τα πάντα αρκεί να είναι rock.

AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

CASTLE ROCK

20:00 22:00

Live Chat

Current show

CASTLE ROCK

20:00 22:00

Live Chat