Πληροφοριες για το νεο αλμπουμ του Joe Bonamassa

Written by on 30 August 2021

Δείτε το video-clip του καινούριου single του σπουδαίου μουσικού

Ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του single προπομπού “Notches”, ο Joe Bonamassa αποκάλυψε όλες τις πληροφορίες του επόμενου δισκογραφικού του βήματος.

Ο σπουδαίος κιθαρίστας θα κυκλοφορήσει το “Time Clocks” στις 29 Οκτωβρίου μέσω της J&R Adventures στη Βόρεια Αμερικής και της Provogue/Mascot Label Group στην Ευρώπη.

Σε παραγωγή Kevin Shirley και μείξη Bob Clearmountain, ο δίσκος περιγράφεται από τον βιρτουόζο ως ένας από τους πιο περιπετειώδεις της έως τώρα καριέρας του.

Τον Bonamassa θα πλαισιώνουν στο άλμπουμ οι μουσικοί Steve Mackey (μπάσο), Lachy Doley (πιάνο), Bunna Lawrie (didgeridoo), Bobby Summerfield (κρουστά), and Anton Fig (τύμπανα και κρουστά), μαζί με τις Mahalia Barnes, Juanita Tippins, and Prinnie Stevens σε δεύτερα φωνητικά.

Ο blues καλλιτέχνης συνόδευσε την ανακοίνωση του διαδόχου του  περσινού εξαιρετικού “Royal Tea” με τη δημοσιοποίηση ενός καινούριου single μέσα από αυτόν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video-clip του “The Heart That Never Waits” εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του Time Clocks”, που βρίσκει τον Bonamassa να εμπνέεται εκ νέου από την πόλη της Νέας Υόρκης 20 χρόνια μετά το άλμπουμ διασκευών του “Blues Deluxe”.

Υπενθυμίζεται πως ο Bonamassa θα συμμετέχει στην περίφημη κρουαζιέρα “Keeping The Blues Alive At Sea Mediterranean II” που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2022, ενώ μες την χρονιά κυκλοφόρησε το live άλμπουμ “Now Serving: Royal Tea Live From The Ryman”.

1. Pilgrimage
2. Notches
3. The Heart That Never Waits
4. Time Clocks
5. Questions And Answers
6. Mind’s Eye
7. Curtain Call
8. The Loyal Kind
9. Hanging On A Loser
10. Known Unknowns

Πηγή: rocking.gr


AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

Live Chat

Current show

Live Chat