Ο VINCE NEIL ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ (VIDEO)

Written by on 17 October 2021

Ο Vince Neil, πάλαι ποτέ Frontman των Motley Crue, νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστει όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας με το νέο του solo σχήμα την προηγούμενη Παρασκευή (15 Οκτωβρίου 2021).

Κατά την εμφάνιση της μπάντας στο φεστιβάλ Monsters on the Mountain στο Le Conte Center (Pigeon Forge, Tennessee) και σε μία ερμηνεία του κλασσικού κομματιού των Crue  Don’t Go Away Mad (Just Go Away), ο Neil πλησίασε την άκρη της σκηνής  για να ενθαρρύνει το κοινό να χειροκροτήσει, αλλά έκανε ένα βήμα παραπάνω και βρέθηκε στο έδαφος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλάνα από οπαδούς που δείχνουν το ατύχημα.

Ο Neil μεταφέρθηκε στα παρασκήνια, με τον μπασίστα Dana Strum να απευθύνεται στο πλήθος λίγο μετά. “Η αλήθεια είναι ότι ο Vince έπεσε και έσπασε τα πλευρά του”, εξήγησε ο Strum στο κοινό. “Δεν μπορεί να αναπνεύσει και χρειάζεται ιατρική βοήθεια”.

Η Metal Sludge αναφέρει ότι ο Neil μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκαν τα παραπάνω.

Σύμφωνα με το Setlist.fm, το συγκρότημα ολοκλήρωσε το Monsters on the Mountain set, με τον κιθαρίστα Jeff Blando να αναλαμβάνει τα βασικά φωνητικά.

Ο Neil δεν έχει προγραμματισμένη άλλη παράσταση μέχρι τον Νοέμβριο. Εν τω μεταξύ, η πολυαναμενόμενη Στάδιο του Motley Crue, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2020, έχει μεταφερθεί στο 2022.


AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

New day arise

08:00 12:00

Live Chat

Current show

New day arise

08:00 12:00

Live Chat