Οι Royal Blood επιστρeφουν με νeο τραγοyδι eπειτα απo τρiα χρoνια

Written by on 25 September 2020

Ακούστε το “Trouble’s Coming” που θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της μπάντας

Οι Royal Blood έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τους τραγούδι εδώ και τρία χρόνια, έπειτα από το δεύτερο άλμπουμ τους, “How Did We Get So Dark?”.

Η μπάντα, αποκάλυψε το “Trouble’s Coming” που θα περιλαμβάνεται στον νέο της, τρίτο δίσκο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021.

εδώ

Ο τραγουδιστής και μπασίστας Mike Kerr, στην ανακοίνωση που συνόδευσε την δημοσιοποίηση του τραγουδιού, ανέφερε:

«Ήταν η στιγμή που κάτι μας έκανε κλικ, όταν αρχίσαμε να παίζουμε πάνω σε αυτά τα πολύ πιο ωμά beats. Η αποκάλυψη ήρθε όταν συνειδητοποιήσαμε πως υπάρχει πολύ περισσότερο κοινό έδαφος μεταξύ αυτών και όσων έχουμε κάνει έως τώρα. Είναι η οπτική των AC/DC: η ποιότητα των riff φαντάζει τόσο αξεπέραστη εξαιτίας του beat. Αν και επιφανειακά απομακρυνόμαστε από το παρελθόν μας, δεν είχε καθόλου αφύσικη αίσθηση.

Νιώσαμε λες και γυρνάμε στη μουσική που αγαπούσαμε πάντα. Daft Punk, Justice, πράγματα που είχαν έντονο το στοιχείο του ρυθμού. Όλα είχαν να κάνουν με το beat. Μοιάζει οικείο, αλλά είναι κάτι που κρατούσαμε μέσα μας».

Ο ντράμερ Ben Thatcher σχολίασε:

«Όταν κάναμε το μεγάλο μπαμ, υπήρχαν κυρίως δύο στοιχεία στον ήχο της μπάντας. Δεν έπρεπε να αποδίδω τα μέρη μου στα τύμπανα, αλλά να χρωματίζω το κομμάτι με τις εναλλαγές. Αυτό το κομμάτι αποτελεί μια διαφορετική πρόκληση. Λιγότερη ποικιλία, πιθανώς, αλλά εξίσου απολαυστικό για ένα ντράμερ».

Πηγή: rocking.gr


AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

Live Chat

Current show

Live Chat