Οι Gogol Bordello επιστρεφουν στην Ελλαδα

Written by on 1 November 2021

Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, οι gypsy punk rockers έρχονται για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Gogol Bordello επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια απουσίας!

Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers ιδρύθηκαν το 1999 στη Νέα Υόρκη και πήραν το όνομα τους από τον κλασσικό Ρώσο συγγραφέα Ουκρανικής καταγωγής Νικολάϊ Γκόγκολ, αλλά και από τη λέξη «πορνείο» στην ιταλική γλώσσα. Μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει επτά studio album και έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ξεσηκωτικού συγκροτήματος στον πλανήτη!

Με το ακορντεόν και το βιολί να αποτελούν τα κυρίαρχα όργανα στη μουσική τους, οι Gogol Bordello δημιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος συνδυάζει τη μουσική των Ρομά της Ανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου κατάγονται και τα περισσότερα μέλη τους, με το punk, αλλά και το dub.

Φημίζονται για τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους, στις οποίες συγκρότημα και κοινό γίνονται ένα και μετατρέπουν την κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι που όλοι πρέπει να ζήσουν!

Οι Gogol Bordello θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

Δελτίο Τύπου

Πηγή: rocking.gr


AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

Upside down zone

12:00 20:00

Live Chat

Current show

Upside down zone

12:00 20:00

Live Chat