Μια ταινια για την ζωη του Lemmy

Written by on 11 September 2020

«Όλα όσα έχετε ακούσει για τον Lemmy είναι πιθανότατα αληθινά»

Σε προπαρασκευαστικό στάδιο βρίσκεται η πρώτη ταινία για την ζωή του εμβληματικού frontman των Motörhead.

Το project, υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη του γνωστού ντοκιμαντέρ “Lemmy” του 2010, Greg Olliver, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2021, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη της πανδημίας Cοvid-19 .

To biopic, θα ακολουθήσει την πορεία του θρυλικού μουσικού, ξεκινώντας από τα εφηβικά του χρόνια στο Stoke On Trent, περνώντας από την εποχή που ήταν roadie του Jimi Hendrix, την θητεία του στους Hawkwind μέχρι και την ίδρυση και καθιέρωση των Motörhead.

Η ταινία αναμένεται να παρουσιαστεί και στο φεστιβάλ των Καννών από την VMI Worldwide, με τον πρόεδρό της Andre Relis να τελεί χρέη παραγωγού μαζί με τον Damon Lane.

Ο μάνατζερ των Motörhead, Todd Singerman μαζί με τον Steffan Chirazi, θα βρίσκονται στο πόστο του εκτελεστικού παραγωγού, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Medemi Griffiths και Greg Olliver.

Ο Olliver δήλωσε τα εξής σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία:

«Όλα όσα έχετε ακούσει για τον Lemmy είναι πιθανότατα αληθινά, όχι επειδή επιβεβαίωνε τα rock ‘n’ roll κλισέ, αλλά επειδή τα δημιούργησε. Πίσω όμως από αυτή τη rock ‘n’ roll ζωή, υπήρχε μια περίπλοκη και γενναία προσωπικότητα, που δεν ξεστράτισε ποτέ από το να παίζει την μουσική που πραγματικά αγαπούσε. Αναπτύσσουμε την ιδέα της ταινίας προσεκτικά από το 2013, διασφαλίζοντας πως θα είναι πιστό στον Lemmy, καθώς και στους Phill Campbell, Mikkey Dee και όσους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του Lemmy.

Θα είναι μια ταινία που θα είναι περήφανοι για αυτή».

Ο Singerman πρόσθεσε πως:

«Αν μας έμαθαν κάτι τα τελευταία πέντε χρόνια της απουσίας του, είναι πως ήταν τόσο μοναδικός χαρακτήρας όσο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, κανείς δεν μπορούσε να αγγίξει την γνήσια ποιότητα και την ελευθερία του».

Πηγή: rocking.gr

Antibiotics attack bacteria – germs responsible for certain infections. cialis for sale Each antibiotic attacks different types of bacteria and will be useful for treating particular infections.


AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

Late night Play

00:00 04:00

Live Chat

Current show

Late night Play

00:00 04:00

Live Chat