Ο Anadrasis Radio είναι ένα μωσαϊκό ανήσυχων πνευμάτων που με κύριο λόγω τη μουσική έχουν δημιουργήσει το διαδικτυακό αυτό ραδιόφωνο που μετράει πάνω από 10 χρόνια. Καθ’ όλη την πορεία του έχει φιλοξενήσει στο ιδιόκτητο studio του για συνεντεύξεις και παρουσιάσεις, πλήθος καλλιτεχνών απ’ όλο τον καλλιτεχνικό χώρο (μουσική, θέατρο, εικαστικά, συγγραφή, χορός, κινηματογράφος). Η ραδιοφωνική αυτή παρέα με αγάπη στο καλό ελληνικό και ξένο τραγούδι, εκπέμπει, πιστεύοντας πως ένα ραδιόφωνο δεν αρκεί απλά να ψυχαγωγεί, αλλά οφείλει ταυτόχρονα να προάγει και να παράγει πολιτισμό.
Καθημερινές εκπομπές απαρτίζουν το πρόγραμμα του. Από τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Ιούνιο. Κινείτε στο ευρύ φάσμα της ρόκ μουσικής χωρίς να αποκλείει άλλα είδη και χωρίς περιορισμούς και ζώνες.
Ένα ραδιόφωνο δικό μας και δικό σας Ένα ραδιόφωνο με ελεύθερη έκφραση Ο Anadrasis Radio είναι ένας ιστότοπος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλοι οι συντελεστές του δεν έχουν το οποιοδήποτε οικονομικό όφελος από την ενασχόληση τους με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Ο Anadrasis Radio δεν εκφράζει πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις, σεβόμενο τις ατομικές ελευθερίες του καθενός.

Now On Air

Early morning zombies

Early morning zombies

04:00 08:00


AnadrasisRadio

Current track

Title

Artist

Current show

Live Chat

Current show

Live Chat