Όλα τριγύρω αλλάζουν 11 – 18 – 25 Οκτώμβρη

Όλα τριγύρω αλλάζουν 11 – 18 – 25 Οκτώμβρη

fwkas

Όλα τριγύρω αλλάζουν, κι όλα τα ίδια μένουν..

Μετά από 4 μήνες αποχής, είναι ώρα να τα πούμε ξανά. Ένα διαφορετικό πρόγραμμα, όπως εσείς το ζητήσατε, για λίγες μόνο εμφανίσεις.. Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι το δίδυμο της τρέλας. Ο Γιώργος Φωκάς και ο Πάνος Ζώης, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.
Ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και (γιατί όχι) το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού, μέσα από τη διαφορετική ματιά των δύο καλλιτεχνών. Οι Τρίτες του Οκτώβρη λοιπόν, θα μας βρουν στο Cafe Entexnon. Και θα μας βρουν παρέα.

Ο Πάνος Ζώης και ο Γιώργος Φωκάς είναι δυο ερμηνευτές από τη Θεσσαλονίκη, προερχόμενοι από το χώρο της κλασικής και της ροκ σκηνής αντίστοιχα, με πολύ έντονη μουσική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.
Έχουν συνεργαστεί και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Μιτζέλος, Λιζέτα Καλημέρη, Μπλε, Ησαΐας Ματιάμπα, Ζακ Στεφάνου, κ.α.
Παράλληλα με τις συνεχείς εμφανίσεις τους, αυτόν τον καιρό ο καθένας ετοιμάζει τη δική του προσωπική δισκογραφική δουλειά, την οποία θα ακούσουμε σύντομα.

Τιμή ποτού: 7 ευρώ
Τιμή μπύρας, κρασιού: 4 ευρώ

Είσοδος Ελεύθερη!
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 280553
Ιωάννου Δέλλιου 4, πλατεία Συντριβανίου

 

Leave a Reply