Η kazandb παρουσιάζει τον ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ

Η kazandb παρουσιάζει τον ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ

tzouganakis

Η kazandb παρουσιάζει τον

ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

MYLOS CLUB

‘’25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΛΟΣ’’

Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή. Η “ανατρεπτική του” αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που “τολμά” στην παράδοση και όχι μόνο…, το πάθος, η πηγαία δύναμη, όταν συναντούν τη δεξιοτεχνία, με μια κυριολεκτικά ιδιότυπη φωνή αλλά και ερμηνεία, που γίνεται ένα με το λαούτο, συνθέτουν τους λόγους για να τον παρακολουθήσεις.
Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που “κουβαλά” στους ώμους του, αυτή της Κρητικής καταγωγής του, από την άλλη τα παιδικά του βιώματα (ακούσματα) από άλλες μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, ως μετανάστης, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που απορεί με το φαινόμενο που έχει μπροστά του.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην εμφανιση του στο club του Μύλου, την Παρασκευη 24 Απριλιου

 

INFO
Μύλος Club

Ανδρεου Γεωργιου 56, περιοχη Σφαγεία

Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30    

Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος:  10€

Leave a Reply