Γραψε ενα τραγουδι για τον Serj Tankian

Written by on October 24, 2017

O πολυτάλαντος Serj Tankian,frontman των System of A Down , τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων, ποιητής και πολιτικός ακτιβιστής, σε προσκαλεί να γράψεις γι’ αυτόν ένα τραγούδι!

Προσφάτως ανακοίνωσε το νέο του challenge, στο οποίο μέσω των social media, καλεί όλους τους μουσικόφιλους να γράψουν ένα τραγούδι γι’ αυτόν. Το νέο αυτό εγχείρημα ονομάζεται #7noteschallenge, ο Serj δίνει τις επτά πρώτες νότες και ζητά από το κοινό του να συνεχίσουν το τραγούδι, το οποίο μπορεί να ανήκει σε οποιοδήποτε είδος μουσικής και η διάρκειά του θα πρέπει να είναι τρία λεπτά.

Ο νικητής κερδίζει 5.000 δολάρια και στο τραγούδι θα αναγράφεται το όνομά του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα τραγούδια τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Το εγχείρημα χορηγείται από την Creative Armenia, μία μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία και ο Serj μιλάει γι’ αυτό στο παρακάτω βίντεο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:  «Θεωρώ πως η σύνθεση ενός τραγουδιού έρχεται μέσα από την συλλογική συνείδηση. Δεν υπάρχει ήδη στο μυαλό ενός συνθέτη».

 

7 Notes Musical Challenge

Friends, I’ve given you 7 notes of a new song. Can you finish it? Accept the challenge at https://www.serjtankianchallenge.com and submit by December 15 for your chance at a $5,000 prize from Creative Armenia. #7noteschallenge #serjtankian #challenge

Posted by Serj Tankian on Mittwoch, 18. Oktober 2017


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist